Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Devrek Belediyespor'un tecrübeli futbolcusu Suat Kerçin son oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Keçiören Belediyesi Bağlumspor galibiyetiyle ligde kalmayı garantilediklerini, büyük bir ihtimalle de Alaplı Belediyespor ile play-aut oynayacaklarını söyledi.

ÇOK İYİ BİR AİLE BABASI

Suat Kerçin futbol kariyerindeki başarısını, disiplin ve takım arkadaşlarına göstediği pozitif yaklaşımı nedeniyle gittiği her takımda sevilen ve lider bir kişiliğe sahip bir futbolcu, takım kaptanı. Kaptan Suat aynı zamanda çok iyi bir baba, çok iyi bir aile reisi. Mutlu aile yaşamını futbol hayatında da sürdüren Suat oynadığı her takımda da formasını başarıyla terletmeye devam ediyor.

"DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR DEVREK VAR ARTIK"

Suat Kerçin rahatladıklarını belirterek "Küme düşme potasında olan bir Devrek Belediyespor vardı. Hoca değişimi ve dışarıdan yapılan oyuncu transferi, Ereğli'den 2 arkadaşımızın da gelmesi ile beraber yeni bir oluşum oldu Devrek Belediyespor'da. Takım arkadaşlarımızla beraber oturup toplantı yaptığımızda, bir farkımız olduğu göstermemiz gerektiğini konuşuyorduk. Amacımız insanların düşme tehlikesi yaşayan Devrek Belediyespor olduğumuzu değil, dikkat edilmesi gereken bir takım olduğumuzu göstermekti. Nitekim bunu başardık. Ligin bitimine 3 hafta kala düşme potasından uzaklaştık. Bu bizim için çok iyi oldu." ifadelerine yer verdi.

"BAŞKANIMIZ YANIMIZDA"

Suat Kerçin, "Takım içinde şu anda çok iyi bir ortam var. Gelecek sene hedefler daha farklı olacaktır. Bunun konuşmaları başladı ufak ufak. Mustafa Başkanımız da sağ olsun. Veremeyeceği paraları konuşmuyor hiçbir zaman. İmkanları doğrultusunda yanımızda. Biz futbolcular olarak da kenetlendik." dedi.

ALAPLI'YI DÜŞÜNÜYORLAR

Kaptan Suat Kerçin büyük ihtimale Alaplı Belediyespor ile play-aut oyanayacaklarını vurgulayarak "Zonguldak Süper Amatör Lig'de Alaplı Belediyespor şampiyon oldu. O maça hazırlık olarak kalan maçlarımızı oynayacağız. Hem de daha yukarılara çıkarak, ligi daha iyi yerde bitirmek adına galibiyetler almak istiyoruz. Alaplı Belediyespor iyi bir takım olmasa namağlup şampiyon olmazdı. Önemli isimler forma giyiyor orada. Baraj maçları da oldukça önemli maçlardır. Kim çok istiyorsa o takım daha çok etkili oluyor oyunda. O nedenle bu maçlar sıkıntılı. Ama biz eğer yakaladığımız bu tempomuzu kaybetmezsek, gerçek bir Devrek Belediyespor gibi oynarsak bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Biz futbol takımı olarak inançlıyız. Başaracağız" dedi.

ZONGULDAKSPOR'U DEĞERLENDİRDİ

Zonguldakspor'un eski takım kaptanı Suat Kerçin, kırmızı-lacivertli ekibin durumunu da değerlendirerek "Zonguldakspor ile ilgili ben özellikle ikinci yarıdan daha umutluydum. Play-Off hattından uzaklaşmazlar diyordum. Ama bir kazanamama serisi oldu. Tehlike çanları da çalmaya başlamıştı. Zonguldakspor'un kadrosu çok iyi. Tehlike yaşayacak bir kadro değil. O nedenle ben çok korkulacak bir durum olmadığını söyledim. Onur'da zaten bu durumun cevabı vermeye başladı. Kardeşimin ayağına yüreğine sağlık. Zonguldakpor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi