Bölgesel Amatör Lig 6.grupta kümede kalma mücadelesi veren Devrek Belediyespor'da hafta sonu oynanacak Kastamonu Özel İdarespor maçı hazırlıklarına sürüyor. Kötü gidişatına sahasında oynadığı Çubukspor galibiyetiyle son veren Devrek Belediyespor'da takımın başında sahaya çıkan Özdemir Arslan ve Murat Gebeş'in başarısı konuşulmaya devam ediyor. Haftalar sonra galip gelen Devrek Belediyespor'un yeni teknik patronu Ahmet Yılmaz da takımla birlikte çalışmalara başladı.

FAZLA TRANSFER BEKLENMİYOR
Devrek Belediyespor antrenörü Ahmet Yılmaz takımın mevcut kadrosu ile iyi işler başarabilecekleri mesajını vererek devre arasında çok fazla transfer yapılmaması konusunda yönetimle fikir birliğine vardıkları öğrenildi.

SUAT KERÇİN İLAÇ GİBİ OLUR

İlk kez Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve mütevazi kadrosu ile sahaya çıkan Devrek Belediyespor'a Zonguldakspor'un takım kaptanlığını yapmış BAL'da 3.lig ve 2.ligde tecrübesi bulunan taraflı tarafsız herkesin taktir edip beğendiği Suat Kerçin gibi tecrübeli bir isme ihtiyacı var. Şu anda Siirt Özel İdarespor'da forma giyen ve BAL liginde mücadele eden Suat Kerçin'in çocuklarının eğitimi nedeniyle Zonguldak'tan ayrılmak istememesine rağmen Siirt'e gitmek zorunda kalması, Suat'ın aklının hala Zonguldak'ta olmasını Devrek Belediyespor avantaja çevirip böylesine nokta bir transfer yapma fırsatı olabilir.

Suat gibi tecrübeli bir isme ihtiyacı olan Devrek Belediyespor'da yönetimin de böyle bir tecrübeden yararlanmak isteyeceği, taraftarların da Suat'ı olası bir transferde bağrına basması bekleniyor. Suat'ın tecrübesi, takımın mücadelesi ile birlikte Devrek Belediyespor çok daha iyi yerlere gelecektir.

Editör: Pusula Gazetesi