Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ayhan Kazkondu, FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle gözaltığına alındığı Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamanın ardından sevk edildiği Zonguldak Adliyesi'nde savcılıkta verdiği ifadenin ardından serbest kaldı.

Ayhan Kazkondu hakkında denetimli serbestlik uygulamasına gerek duyulmadığı öğrenildi. Daha önce Devrek ve Çaydeğirmeni Belediyelerinde görev yapan Ayhan Kazkondu'nun serbest bırakılması ailesi ve sevenlerini mutlu etti.

Ayhan Kazkondu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Yüce Türk Adaletine olan güvenim herzaman tamdı. Güvencimin haklı olduğunu bu gün tekrar idrak ettim. Allaha şükür evimde benim küçük mutlu ailemleyim. Ülkemin bölünmez bütünlüğüne kim zarar vermek isterse bundan önce olduğum gibi de bundan sonra da karşısında olacağım. Benim bu sıkıntılı dönemimde beni yalnız bırakmayan arayan, aramasalar bile kalplerinin benim yanında olduğuna emin olduğum kardeşlerim, dostlarım, sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

Editör: Pusula Gazetesi