Günümüzün yüksek yaşam konforunun oluşmasında büyük bir pay sahibi olan su tesisatları, her türlü yaşam alanının vazgeçilmezidir. Profesyonel bir bakış açısı ve uzmanlar tarafından çeşitli hesaplamalar yapıldıktan sonra uygulanırlar. Her detay uzun yıllara uzanan kullanım süresi sağlamak ve aynı zamanda en verimli kullanımı hedefleyen bir uygulama söz konusudur. Bununla birlikte, sürekli olarak yoğun şekilde suyun ve diğer dış etkenlerin yıpratıcı etkisine maruz kalan tesisatlar zaman içerisinde çeşitli arızalar oluşturabilir. Su tesisatçısı olarak uzun ve başarılı çalışma yıllarına dayanan bilgi birikimimiz ve deneyimlerimiz, alansal uzmanlığımızı derinleştiren önemli faktörlerdir. Her türlü projeyi kendi şartlarına göre değerlendirebilme ve farklı uygulamalarla en nitelikli çözümü oluşturabilme potansiyeline sahibiz.

Su kaçaklarının tespiti

Su tesisatları yapıların en görünmez ve aynı zamanda beton, fayans, zemin gibi bölümlerinin içlerinden geçer. Bu durum oluşabilen su sızmalarının yerlerinin tespit edilmesi ve onarılmasını oldukça zorlaştırır. Kaçağın nerede olduğunun tespit edilebilmesi için, başvurulan en geçerli yöntem tesisatta sızma gerçekleştirilen bölge için kırma işleminin uygulanmasıdır. Ancak artık ileri teknolojik donanımlar kullanarak, sızmanın hangi bölgede gerçekleştiği noktasal olarak kolaylıkla dışarıdan tespit edilebiliyor. Su tesisatçısı olarak hizmet sunan kuruluşumuz, tüm su kaçaklarının tespitini dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme yeteneğine sahiptir. Kaçağın tespiti ile birlikte onarım işlemi çok kısa süreler içerisinde gerçekleştirilerek, eski usul kaçak bulma yönteminde oluşan zaman, ve eder kaybının önüne geçilebilir.

Her projeye özel yaklaşım

Her yaşam alanının kendisine özgü yapısal koşulları ve tesisat durumu farklılıklar gösterir. Su tesisatçısı olarak hizmet sunduğumuz çalışma yıllarımız boyunca edindiğimiz deneyim ve birikimlerimizi tüm hizmet sunumlarında ilave bir avantaj olarak kullanıyoruz. Her yaşam alanında su tesisatıyla ilgili ortaya çıkan değişkenler, çözümlerinde farklılıklar göstermesine sebep olur. Bu durumun farkındalığında sunduğumuz hizmetlerimiz, her projenin kendi şartları içerisinde değerlendirilir. Tüketicilerimizin en üst düzeyde memnun olmalarını hedeflediğimiz vizyonumuz, tüm hizmetlerimizin en yüksek teknolojik donanım ve profesyonel bakış açısı sunma ilkelerimizle destekleniyor. Teknik personellerimizin alanlarında diploma ve sertifika sahibi olmaları, en ileri teknolojik donanımlar kullanmaları ilkelerimiz arasında yer alıyor.

Kaynak: https://www.sutesisatci.org