Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, her Cuma makamında yaptığı basın toplantısında bu hafta ilginç diyaloglar yaşandı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Alan, Kanal Z Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı'nın sorusu karşısında gerildi. Selim Alan'ın yeterince sokakta gezmediği ve halkla buluşmadığı yönünde eleştiriler olduğunu ve bu konuda kendilerinin bir haber yaptığını söyledi.

Başkan Alan, "Diyecek bir şey bulamıyorum şu an, şu an şoktayım" diye karşılık verdi.

Kırlı "Halkın arasında yeterince olmayışınız eleştiriliyor. Ego tavan yapmış diyorlar. Bu konuda ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Selim Alan, önce sağına, sonra sola, ardından arkasına bakarak 'Bana mı diyorsunuz, arkamda başka biri mi var?' diyerek yanıt verdi. Kırlı 'Evet size diyorum geçen hafta haber yaptık' dedi.

Başkan Alan "Şu an şoktayım. İyi niyetli bir haber olmamış. Haftanın üç günü caddedeyim. Vatandaşın ne dediği önemli. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu eleştiri bana biraz acımasız geldi" diye yanıt verdi.

YENİ ADIM'DAN AÇIKLAMA

Yeni Adım Gazetesi ise haberi şöyle verdi: Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'ın Cuma günleri düzenlediği haftalık basın toplantısında, Kanal Z Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı ile Belediye Başkanı Dr. Selim Alan arasında geçen soru-cevap diyaloğu Pusula Gazetesi tarafından çarpıtılarak haber yapıldı.

PUSULA'DAN AÇIKLAMA:

Simge Kırlı'nın iddia ettiği gibi Pusula Gazetesi olayı çarpıtarak vermedi.

Aynı içerikte bir haber Halkın Sesi Gazetesi'nde de yayınlandı.