Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ikinci kez Çaycuma Belediye Başkanı seçilen Bülent Kantarcı'ya 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaf adına konuşan Başkan Hayri Kandemir, belediyenin projelerine sivil toplum kuruluşu olarak destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Görev süresi boyunda yaptığı faaliyetler hakkında bilgi veren Kandemir; "Trendimiz hiç biz zaman düşmedi. Her yıl yükseldi. Son yıllarda piyasaya sürdüğümüz para 40 trilyon 800 bin lira. Çevremizdeki odaların yapılarını geçmiş durumdayız. İçimizde çatlak olmadığı için bunu başardık. Yaptığımız her işin doğruluğunu onaylayarak hayata geçirdik. Yaptığımız çalışmaların ödüllerini esnafımız alıyor. Devraldığımız enkazı kaldırdık"diye konuşarak Kantarcı'dan projeleri yapılırken esnafın menfaatlerini de göz önünde bulundurulmasını rica etti.

Ziyaretlerinden dolayı Oda yönetimine teşekkür eden Başkan Kantarcı, Belediye olarak temiz enerji ile ilgili bir projeleri olduğunu ifade ederek temiz enerji kooperatifine Esnaf Odası'nın da üye olabileceğini bu konuda bir etüt çalışması yapmayı teklif etti.

Bu proje hayata geçerse kendi kendine büyük miktarda enerji üretebileceklerini ifade den Kantarcı; "Bu konuda en kısa zamanda düğmeye basalım'dedi.

Editör: Pusula Gazetesi