TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Karaelmas Kemal Köksal Stadı yaklaşık 25 yıldır zeminin değişmemesi sıkıntı yaratıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış olduğu girişimlerle zeminin değişimi konusunda müracaatta bulundu. Yakın sürede zeminin değişimi konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan iyi bir haber gelmesi bekleniyor.

İDMAN YOĞUNLUĞU AZALTILDI

Zonguldakspor'un iç saha maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yoğun idman programını nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Zonguldakspor yönetimi arasında yapılan görüşme neticesinde Zonguldakspor haftanın 2 idmanını Çaycuma veya Devrek'te yaparak sahanın yoğunluğunu azaltıyor.

BAKIM YAPILIYOR

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesis Amiri Cemal Demirci ve Stat Sorumlusu Zeki Karadoğan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zemininde incelemelerde bulundu. Makine yardımıyla zeminde bulunan yabani otlar temizlendi.

2. Lig Beyaz Grup'da ligin 9'uncu haftasında oynanacak olan Zonguldakspor-Şanlıurfaspor maçının ardından saha bakıma alınarak çim ekimi yapılacağı belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi