Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine gerçekleştirilen personel alımı sonunda Spor Fizyoterapisti göreve başladı. Sporcu sağlığında büyük önem taşıyan sağlık malzemeleri siparişleri de geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel kurum bünyesinde faaliyete başlayan Spor Fizyoterapisti ile gelen sağlık malzemelerini önce inceledi ardından uygulamalı denedi.

YÜKSEL: "EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konu hakkında yaptığı açıklamasında: "Sporcularımıza her zaman en iyi hizmeti, antrenman ortamını sağlayabilmek ve bu koşulları geliştirebilmek için buradayız. Her zaman en iyisi olması için çalışıyoruz. Bu anlamda almış olduğumuz sağlık malzemelerini yerinde görüp inceledik. Gençlerimiz için çalışıyoruz. Yeni gelen cihazları deneyerek bizlere bilgi aktardığı için fizyoterapist arkadaşımıza teşekkür ederim" dedi.

YENİ PERSONEL BİLGİ VERDİ

Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan Spor Psikoloğu Selin Daştan ve Spor Fizyoterapisti Burak Şık Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i makamında ziyaret ederek yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Editör: Pusula Gazetesi