Zonguldak'ta hayatını spora ve eğitime adayan Osman Yılmaz yaşamı boyunca üstlendiği ve aktif olarak yaptığı görevlere bir yenisini daha ekledi.

Küçük yaşta futbola başlayan, ardından 2001 yılında futbol hakemi olan Osman Yılmaz aynı zamanda 2002 yılından bu yana hem Masa tenisi antrenörlüğü yapıyor, hem de profesyonel olarak Masa Tenisi oynuyor. Osman Yılmaz halen Özel İdare Yolspor Masa Tenisi antrenörlüğü yapıyor, Milli sporcular yetiştirip bu sporculara sayısız şampiyonluklar kazandırdı, kazandırmaya devam ediyor. Aktif Futbol hakemliğine de devam eden Osman Yılmaz aynı zaman da çok değerli bir eğitimci ve öğretmen.

MÜDÜRLÜK GÖREVİ İLE GURURLANDI

On elinde on hüner olan sporcu, antrenör, hakem ve öğretmen olan Osman Yılmaz'a son olarak Karaelmas Ortaokulu Müdür Vekili oldu. Karaelmas Ortaokulu Müdürü Harun Akgül'ün Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmesiyle birlikte bu göreve layık görülen Osman Yılmaz büyük gurur yaşıyor.

Başarılı bir futbol hakemi olan Osman Yılmaz Masa Tenisi branşında da Milli takıma sporcular kazandırmanın gururunun yanı sıra öğretmen olarak da ülkeye başarılı öğrenciler yetiştirmenin onuru ile Karaelmas Ortaokulu Müdür Vekili makamına oturdu.

Editör: Pusula Gazetesi