Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Samsun'a ataması gerçekleştirilen Ahmet Karayılmaz'ın ardından Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili görevini yürüten Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, hafta içi personeliyle birlikte yoğun bir tempo içinde çalışarak Zonguldak'a en iyi spor hizmetini vermeye çalışırken, hafta sonları ise amatör spor branşlarında antrenman ve müsabakaları yerinde izleyerek varsa eksikleri tesbit edip kulüp yöneticileri, sporcuların, antrenör ve idarecilerin sorunlarını dinliyor.

Futbol, Karate, Judo, Hentbol, Voleybol, Basketbol idmanlarını ziyaretlerinin ardından diğer spor branşları ile de yakından ilgilenen Yüksel, aynı zamanda Gençlik Merkezi'nde devam eden faaliyetlerin de artarak devamı için yoğun bir çalışma temposuna girerek çalışmaları yerinde inceliyor, gençlerle yakından ilgileniyor.

Gençlik Merkezi Liderleri ile bir araya gelerek aylık değerlendirme yapan Yüksel gençlere de moral veriyor.

Yüksel "Gençlik Merkezimizde çeşitlilik her geçen gün artıyor. Karikatür eğitimlerimiz başladı. Gençlerimiz ne isterse bizde var. Başka bir yer aramaya gerek yok. Sürprizlerle dolu günler gençlerimizin 2. evi olan Gençlik merkezimizde" diyerek Zonguldaklı gençleri Gençlik Merkezi'ne davet ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi