Zonguldak İl Müftülüğü ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında önemli bir organizasyon düzenlendi. Yaz aylarında çeşitli camilerde Kur'an-ı Kerim eğitimi lan öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvasında öğrenciler önce eğitim alıyor, ardından spor yapıyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Camilerarası Futbol Turnuvası Fener Sentetik Saha'da başladı. Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Bayram Danacı ve Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök'ün yaptığı başlama vuruşu ile start alan turnuvada tüm takımların ilk amacı spor yapmak olsa da takımlar şampiyonluk mücadelesi verecek.

Toplamda 16 caminin mücadele ettiği turnuvanın 30 Temmuz tarihinde oynanacak final maçıyla birlikte tamamlanması hedefleniyor. Turnuvanın ilk gününde ailelerin de ilgi gösterdiği gözlenirken futbolcuların giydikleri formaların üzerinde 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinin yazılı olması turnuvayı daha anlamlı hale getirdi.

HAMZA GÖK TAKIMLARA BAŞARI DİLEDİ

Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök "Gençlik Merkezi olarak gençlerin kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmak, spor yaparak kaynaşmalarını sağlamak amacıyla, İl Müftülüğümüzce ortaklaşa sevgi, saygı ve dostluk çerçevesinde aynı zamanda 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına güzel bir futbol turnuvasının 1. Tur maçlarını geride bıraktık. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi