Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Site Kapalı Spor Salonu önünde açık havada gerçekleştirilen programa Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürü Ahmet Karayılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Hizmetleri Spor Şube müdürleri, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürleri, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, ASKF Genel Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, İl Hakem Kurulu Başkanı İlkay Güner ve kurul üyeleri Beden Eğitim öğretmenleri, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Badminton, Taekwondo, Judo, Atletizm, Jimnastik, Futbol branşlarının Antrenörlerleri ve hakemleri Gençlik Merkezi üyeleri, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, Tevbe gıybet, ana baba hakkı konulu hasbihalle devam etti. Akşam Ezanın okunmasıyla birlikte ney dinletisi eşliğinde iftarını yapan davetliler iftarın bitmesi ile fasıl, Türk müziği dinletisinin ardından ebru, filografi, Karagöz Hacivat gösterisi, açık hava sineması, resim sergisi ile iftar programı tamamlandı.

İftar programında konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz iftar programına katılan tüm davetlilere teşekkür ederek Ramazan bayramınında hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi