Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel Zonguldak merkezde yapılması planlanan spor tesislerinin yerlerinde incelemelerde bulundu.

Ak Parti hükümetinin geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta yapılacak tesisler için çıkardığı 48 milyon liralık ödeneğin ardından ihaleler tek tek yapılmaya başlandı. Alan ve Yüksel ilk olarak Üzülmez'de bulunan TTK Lokoli arazisinde yapımı düşünülen bireysel spor salonunda inceleme yaptı. Ardından Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nı gezen Yüksel ve Alan 12 yıldır atıl durumda bulunan sahanın son durumunu inceledi.

Son olarak eski Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü alanında yapımı düşünülen Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu alanında inceleme yapan Alan ve Yüksel Zonguldak'ta kısa sürede spor tesislerinin tamamlanacağını ve Zonguldak halkının kullanımına sunulacağı müjdesini verdiler.

ÖMER SELİM ALAN AÇIKLAMADA BULUNDU

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan incelemeler hakkında şu açıklamayı yaptı: "Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn Hakan Yüksel ile birlikte atıl halde bulunan eski TTK Lokalinde yapımı düşünülen bireysel spor salonunda incelemelerde bulunduk. Sn Hakan Yüksel ile birlikte ayrıca Üzülmez Gönül Alışır Sahasını ve eski Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü'nde yapımı düşünülen kapalı yarı olimpik yüzme havuzu mevkinde incelemelerde bulunduk"