İlk olarak Kaymakam Serkan Keçeli'yi makamında ziyaret eden partililer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Zeren, genel seçimlerin ardından yeni bir teşkilatlanma dönemine girdiklerini ve yakın bir zamanda yerel seçim çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden ötürü Saadet Partililere teşekkür eden Kaymakam Serkan Keçeli kendilerine başarılar dileyerek; "Çaycuma geçtiğimiz seçimlerde milletvekili adayının bol olduğu bir dönem geçirdi. Saadet Partisinden de ilçemizden iki adayın bulunması oldukça sevindirici idi. Son seçimlerde Genel Başkanınızın yaptığı konuşmalar önceki dönemlere göre daha belirleyici oldu. Saadet Partisi Millet İttifakının içinde olması ve söylemleri ile seçimlerde güçlü bir muhalefetlik yaptı"diye konuştu.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı da ziyaret eden partililer ülke gündemi ve Belediye çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu takip ettiğini ve beğendiğini ifade eden Başkan Kantarcı, partililere başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi