Zeren, taşındıkları yeni hizmet binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamadan önce bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak Kuran- Kerim okundu. Başkan Zeren yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Saadet Partisi Çaycuma İlçe Teşkilatı olarak Atatürk Caddesinde bulunan Atatürk İş Merkezindeki eski teşkilat binamızdan Eski köylü pazarında bulunan yeni teşkilat binamızı organize edip buraya taşındık. Milli görüşün karargahı olarak dizayn ettiğimiz yeni teşkilat binamızda Pazartesiden-Cumartesiye Vatandaşın her daim hizmetinde olacağız. Sizlerinde gördüğü gibi yeni teşkilat binamız geniş, ferah, aile ortamında işlerin görülebileceği nezih bir mekan halinde hizmetinizde. Milli görüşçü olan ve milli görüşçü olmaya aday sırasını bekleyen herkesi yeni teşkilat binamızda ağırlamak isteriz.

Malumunuz üzere 24 Haziran 2018 de gerçekleştirilmiş olan Genel Seçimler de Çaycuma İlçe yönetimi görevlerimizden istifa edip eski ilçe Başkanımız çok değerli milli görüşçü Burak Erol Saadet Partisi Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı, bende 4. Sıra Milletvekili Adayı olmuştuk. Seçimler sonrasında istifa eden ilçe başkanımız Burak Erol'dan sonra ilçe başkanlığı görevi Genel Merkezimizin görevlendirme kararınca tarafımıza tebliğ edilmiş bulunmaktadır.

Kısaca sizlere kendimi tanıtayım; Evliyim 2 çocuk babasıyım. Çaycuma İlçesine bağlı Güzelyaka Köyünde 1984 yılında doğdum. İlköğretim Güzelyaka- Ortaöğretim Çaycuma ÇPL İmam Hatip Ortaokulu- Lise Öğrenimim Çaycuma ÇPL de Muhasebe Bölümü mezunu olduktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletmecilik Bölümünü Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezuniyetimi tamamladım. Halen Bülent Ecevit Üniversitesinde Vergi Ve Denetim alanında yüksek lisans eğitimine devam etmekteyim.

2004-2007 yıllarında Çaycuma da Batı Karadeniz SMMM ofisinde muhasebe elemanı olarak çalıştım. 2007 yılından 2014 yılına kadar Alpaylar LTD.ŞTİ. nin yöneticisi olarak çalıştım. 2014 yılında Atatürk İş Merkezinde bulunan muhasebe büromu faaliyete geçirip halen SM. Mali Müşavirlik faaliyetime devam etmekteyim.

Saadet Partimizin 08.08.2018 tarihli görevlendirme kararınca Çaycuma İlçe Başkanlığı görevi üzerimize yüklendi. Girmiş olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz. Almış olduğumuz bayrak üzerinde yıllarca emekler harcanmış dava uğruna terler akıtılmış maddi manevi türlü zahmetlerde bulunulmuş önemli bir görev bayrağıdır.

Önceki ilçe Başkanımız Burak Erol 2015 yılından 2018 yılı 24 Haziran genel seçimlerine kadar Milli görüş sancağını onurlu ve çalışkan duruşuyla belli bir noktaya getirmiş dava şuuru ile vatandaşımıza hakkın tebliğ edilmesi noktasında elinden geldiğince terini akıtmış cihadı hakkıyla eda etmiştir biz buna şahidiz. Allah ondan razı olsun diyor biliyoruz ki başkanımızı Milli görüşün daha önemli kadrolarında daha önemli yerlerde göreceğiz görmeliyiz.

Biz Milli görüşçüleriz Milli görüşün tek adresi Saadet Partisiyiz bu gördüğünüz teşkilat ta Milli görüşün tek karargahı Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığı. Bendeniz milli görüşün Çaycuma komutanı Çaycuma Saadet Partisi İlçe Başkanıyım. Burada gördüğünüz ilçe yöneticileri de Milli görüşün tek adresinde bulunan milli görüşün askerleri. Bu cümleleri sarf etmemin sebebi başka partiler ile karıştırılmamak içindir. Saadet Partililieri Başka Partiler ile karıştırmayınız biz oy için milli görüş kimliğimizden taviz vermeyiz. Biz oy için cihattan geri durmayız. Biz toplumun çıkarlarını bireysel çıkarlarımıza tercih etmeyiz. Bizim koltuk derdimiz olmamıştır. Görev bilinci ile çalışırız hakkı hakim kılmak için takatimiz tükenene kadar cihat ederiz. Allahın emri olan cihadı oy için değil Allahın emrini yerine getirme maksadıyla, Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, adil bir dünya ortaya çıkarabilme amacına yönelik olarak icra ederiz.

Biz farklıyız 1,37 oy alırız ancak bugün gördüğünüz gibi vatandaşın karşısına eskisinden daha kuvvetli çıkarız Elhamdulillah daha dik yürürüz çünkü derdimiz sadece dünya nimeti değil derdimiz sadece koltuk değildir.

Derdimiz hak olandır. Derdimiz cihattır. Derdimiz dünya Müslümanlarıdır. Derdimiz mazlumlardır. Derdimiz Çocuklarımızdır. Derdimiz Gençliktir. Derdimiz Kadınlarımızdır. Derdimiz Türkiyedir. Kısaca Derdimiz İnsanlıktır.

Çaycuma 5 beldesi 32 mahallesi 83 köyü bulunan 90.000 civarında nüfusa sahip misafirperver, birbirini seven ve sayan, birbirine yardımı görev bilen, misafirperver insanları bünyesinde bulunduran doğası ve yerleşim alanlarının elverişliliği ile bölgenin en değerli ilçelerinden bir mekandır. Birlik ve beraberlik içerisinde topluma faydalı hizmetlerin yapılabileceği ender yerlerdendir.

İlçemizde Necmettin Erbakan hocamızın bize öğrettiği dava şuuru ile İlçe yönetimimiz ile birlikte çok çalışıp çok sağlam örgütlenip Çaycuma nın siyasetinde Çaycuma Halkı için değer yaratmaya devam edeceğiz.

Çünkü vatandaşımız temiz siyaseti hak ediyor. Çünkü Vatandaşımızın üreten siyaset anlayışı ile yönetilmeye ihtiyacı var. Ülkemizin ve Çaycumanın Milli görüşe ihtiyacı var ve elhamdullillah biz buradayız. Vatandaşa siyaseten değer üretmek için buradayız.

Sizleri şahsım ve Çaycuma Saadet Partisi İlçe yönetimimdeki yönetici arkadaşlarım adına saygı ve en derin muhabbetlerimle selamlıyor. Teşekkürlerimi sunuyorum. Allah emanet olunuz"diye konuştu.

Yapılan duanın ardından açıklama sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi