Mahalle turlarına Kirmanlı Mahallesi'nden başlayan Başkan uysal, hazırlanan program dahilinde 31 mahalleyi ziyaret ederek, 52 ayrı noktada halkla buluşacak.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahallelere yönelik ziyaret programlarına 'Söz Sizde' sloganıyla yeniden başladı.
Hazırlanan program kapsamında mahallelerin tamamını ziyaret edecek ve nüfus ile yerleşim alanı büyüklüğüne göre bazı mahallelerde birkaç kez mahalle toplantıları yapacak olan Başkan Uysal, 31 mahallede belirlenen 52 ayrı noktada halkla buluşacak.
Dün belediyedeki mesaisinin ardından mahalle ziyaretlerine Kirmanlı'dan başlayan ve önce Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman ile birlikte mahalleyi gezerek sorunları yerinde gören Uysal, daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Kirmanlı'nın ilçenin en eski yerleşim bölgelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Uysal, "Mahalle muhtarımız ile birlikte mahallemizi gezerek, sorunların çözümü noktasında tespitlerimizi yaptık. Öncelikle 2017 yılı asfalt programına aldığımız mahallemizde, daha önce belirlediğimiz, bugünde yerinde gördüğümüz bölgelere kısa süre içinde asfalt dökülecek. Bazı noktalarda gerekli olan düzenleme ve çalışmaları da tamamlayacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi