TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü 13.30'da kulüp binasından ayrılarak Ankara'ya hareket eden kırmızı-lacivertli ekip geceyi Ankara'da geçirdikten sonra sabah 08.00 uçağı ile Şanlıurfa'ya hareket ederek kalacağı otelde maç saatini bekleyecek.

KAPTAN MERT UMUTLU KONUŞTU
Zonguldakspor'un takım kaptanı Mert Caymaz, Şanlıurfaspor maçı öncesinde umutlu konuştu. Mert, Kahramanmaraş maçında 4 fire verdiklerini ve Şanlıurfa'ya eksik kadro ile çıkacaklarını belirterek buna rağmen deplasmandan puan yada puanlarla döneceklerini, bunu başaracak güçleri ve inançları olduğunu söyledi.

"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

Mert, "Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Şanlıurfaspor maçı bizim için zor olacak. Rakibimiz konum olarak bizden daha iyi yerde. Kahramanmraşspor maçında hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Onu Şanlıurfaspor maçıyla telafi etmemiz gerekiyor. Deplasmandan en kötü puan ya da puanlarla dönmemiz gerekiyor. Ben zaten Kahramanmaraşspor maçında da demiştim. 3 maçta 6 puan ya da 7 puan. Hala bu hedefi gerçekleştirebiliriz. Söylediklerimin arkasındayım. Deplasmandan puan ya da puanlarla dönersek ardından da içerde Nazilli Belediyespor'u yenersek ilk yarı güzel bir şekilde kapatırız. Bu zorluk maç öncesinde takımımızda eksikler var. Geçen hafta da eksiklikler vardı. Ben cezalıydım. Bu hafta Kahramanmraşspor maçında 4 eksik kişi kaybettik. Ama sonuçta sahaya 10 kişi çıkmayacağız. Eksik olmamıza rağmen diğer arkadaşlarında görevlerini laiki ile yapacağına eminim. Ben çok umutluyum. Şanlıurafspor maçından elimiz boş dönmeyeceğiz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirip ikinci yarıya daha umutlu gireceğimize inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi