Zonguldak Merkez ilçe Himmetoğlu Köyü'nde Sosyal Tesis Projesi'nin temel atma töreni dün yapıldı. Tesislerin 1. katı muhtarlık ve sağlık hizmeti olurken 2 ve 3. katlarının sosyal tesis olacağı belirtildi.

Temel atma törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Filiz Ünal Sarsık, Zonguldaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve siyasi partilerin temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

TOSUN: "AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI NASIL GÖSTERDİYSEK KÖYLERİMİZDE DE HALKIMIZI HİZMETLERİMİZ İLE BULUŞTURUYORUZ"

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, temel atma törenindeki konuşmasında "Ak Parti Hükümetlerimiz döneminde her zaman Ak Parti Belediyeciliğinin farkını nasıl gösterdiysek köylerimizde de halkımızı hizmetlerimiz ile buluşturuyoruz. Yapılan bu yatırımın halkımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli "Bu süreçte halkımızı sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uyarak destek vermeye tekrar devam etmek istiyorum. Bizler her zaman köylerimizde yatırımlara devam ediyoruz. Her türlü taleplerini dinleyerek yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün de gerçekleşen temel atma törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim " dedi.

UÇAR: "HER ALANDA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar "Bugün burada olmamıza vesile olan Merkez İlçe Başkanımız Mükerrem Ayçiçek'e teşekkür ederim. Pandemi sürecinde halk olarak şehirlerden uzaklaşıp köylerimize daha çok gitmeye başladık. Halk olarak bu süreçte daha çok dikkat ederek inşallah beraber atlatacağız. Her alanda yatırımlarımız devam ediyor. Bugünde Himmetoglu Köyü'nde temel atma programındayız. Halkımıza hayırlı olsun " dedi.

ÇOLAKOĞLU: "HALKIMIZ İLE BİR ARADA OLMAYI HEPİMİZ ÖZLEMİŞTİK"

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise "Bugün burada halkımızın hizmetine sunduğumuz diğer yatırımlar gibi sosyal tesisimizin temel atma töreninde bir aradayız. Halkımız ile bir arada olmayı hepimiz özlemiştik. Bu tür tesisler her zaman yapılır, önemli olan bunlara halk olarak sahip çıkmak, buraları aktif hale getirmek. Yapılan tesisin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

AYÇİÇEK: "HALKIMIZDAN GELEN TALEBİ GERİ ÇEVİREMEDİK"

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek "Pandemi sürecinden herkesin etkilendiği gibi teşkilat programları anlamında biz de etkilensek de halkımız ile yine de bir araya gelmeye çalışıyoruz. Kasım ayında Ak Parti Merkez İlçe olarak Himmetoğlu Köyümüzden sosyal tesis ile ilgili talep gelmişti. Bizler de İl Genel Meclisi Başkanımız ve Özel idare Genel Sekreterimize durumu ilettik. Bugün temel atma töreninde bir aradayız. Sosyal tesisimizin halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.