Zonguldak'ın Beycuma Beldesi, Çamlık Mahallesi'nde bulunan caminin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan 'Ezanmatik' mahalle sakinlerinin seferberliği ile giderildi.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Çamlık Mahallesi muhtarlığını kazanan Şener Körpe, çalışmalarıyla takdir topluyor. Yaklaşık 25 yıl babasının yaptığı muhtarlık görevini sürdüren Körpe, yaptığı bir çok hizmetin yanı sıra vatandaşlarla kurduğu sıcak diyalog ile kısa sürede vatandaşların sevgisini kazandı. Muhtar Şener Körpe, sosyal medyadan başlattığı akım sayesinde bir hizmeti daha başarıyla tamamladı.
SOSYAL MEDYA'NIN GÜCÜ
Çamlık Mahallesi Camisi'nin önemli ihtiyaçlarından birisi olan 'Ezanmatik' cihazının alımı için mahallede oturan vatandaşların yanı sıra gurbette yaşayan mahalle sakinleri için kurduğu Whapsapp gurubundan destek istedi.
Özellikle gurbette yaşayan mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği destek kampanyası 2-3 saatte amacına ulaştı ve caminin 'Ezanmatik' ihtiyacı karşılandı.
MİNAREYE TÜRK BAYAĞI ÇEKTİLER, EZAN SESİ YÜKSELDİ
Çamlık Mahallesi Muhtarı Şener Körpe tedarik ettiği Ezanmatik cihazını camiye yerleştirdikten sonra mahalle sakinleri ile birlikte minareye Türk Bayrağı çekti, Ezanmatik ile ilk ezan sesisi mahalle sakinlerine duyurdu.
'BU GURUR ÇAMLIK MAHALLESİ SAKİNLERİNİN'
Türk bayrağının dalgalandığı, ezan sesinin günde 5 vakit duyulduğu cami için birlik ve beraberlik örneği gösteren Muhtar Şener Köpre "Bu gurur Çamlık Mahallesi sakinlerinin. Herkese gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.