Zonguldak'ta faaliyet gösteren Futbol Taban Birlikleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir'in talebi doğrultusunda toplantı gerçekleştirdi. ASKF toplantı salonunda yapılan toplantıda son haftalarda yapılan hakem hataları ve futbol il disiplin kurulunun almış olduğu kararların yanı sıra amatör futbolun sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıya, ASKF Başkanı Kemal Demir, Gençlik Hizmetleri Tesis Şube Müdürü Ayhan Taşkın, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Ümit Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, İl Hakem Atama Sorumlusu Erol Demir, Türkiye Futbol Antrenörleri Şube Başkanı Ahmet Birdal, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna ve Kulüp yöneticileri katıldı.

KEMAL DEMİR TOPLANTIYI DEĞERLENDİRDİ

Toplantı hakkında bilgi veren ASKF Başkanı Kemal Demir şunları söyledi: "Lig öncesinde taban birlikleri ile almış olduğumuz kararlarla bugün almış olduğumuz kararların 10 haftalık sürecinin değerlendirmesini ve bundan sonra ki hataları tekrarlamamak adına toplantı yaptık. Arkadaş ve dostluk çerçevesinde almış olduğumuz kararlar devam etmektedir. Toplantı bittik den sonra daha detaylı bir şekilde açıklama yapılacaktır. Ama ben şuna inanıyorum ki 7 tane taban birliği içerisinde 40 kişi olarak gördüğüm 7 tane taban birliğinin işinden gücünden vakit ayırarak buraya gelmesi il disiplin kurulunun ise 7 sene oldu hala bizlere eşlik etmemesini kınıyorum''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi