23 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda başarılı isimlerden olan Michael Bay ismini görüyoruz. Birçok kişi tarafından merakla beklenen filmin oyuncaları ise başrollerde olmak üzere Mark Wahlberg, İsabela Moner, Anthony Hopkins gibi önemli isimler yer alıyor. Filmin türüne bakıldığında ise konularını aksiyon ve bilimkurgu tadında harika bir senaryo ile karşıladıklarını görüyoruz.

Türkiye'nin birçok ilinde ve geniş sinema salon sayısı ile giriş yapacak olan fil için ilk tepkiler eleştirmenler tarafından oldukça olumlu verildi. Filmin içinde ise yine bir kahramanlık ve düşmanlıkların bir arada olduğunu görebiliyoruz. Geçtiğimiz aylarda ve günlerde filmin tanıtımı oldukça geniş bir şekilde yapıldı ve filmden ilk sahneler olarak birçok görsel medyayasunuldu. Özellikle set görüntüleri merakla bekleyenler için göz alıcı ayrıntılardan biri oldu.

Transformers 5: Son Şövalye Konusu

Geleceğin kurtarılma çalışmalarını izleyeceğimiz filmde Cade Yeager, ocford profoseri ve İngiliz lordunun bir araya gelerek sunacakları irtifaklara tanık oluyor olacağız. Sadece bir tarafın dünyasında hakimiyet kurulacak ama peki bu taraf kim olacak. Özellikle filmin görsellerini ve setinden kareleri görenler film izlemek için oldukça sabırsızlanıyorlar. Çokiddialı sahnelerin olacağı filmi sizler de vizyona giriş tarihi ile beraber birçok sinemada izleme şansı bularak tanık olabileceksiniz.

3D ve2D Seçenekleri İle Daha Gerçekçi

Film aynı zamanda IMAX 3D teknolojisi ile çekilmiş ve dolayısı ile isteyenler 2D ya da 3D teknolojisi ile boyutlu olarak izleyebilecek. Bu elbette sinema salonunun tercihi olarak da sunuluyor olacak. Böylesine keyifli bir filmi üstelik bir de boyutlu olarak izlemek adeta sizi filmin içine çekiyor olacak. Beklentilerini fazlası ile karşılayacağını düşündüğümüz film, sevenlerinden tam not alacak gibi duruyor.

Son yıllarda filmlerin boyutlu olarak izlenilmesi sinemeye olan talibinde artmasını sağladı. Böylelikle daha gerçekçi bir şekilde tanık oluyor ve sinemadan daha fazla keyif alıyorlar. Hali ile böylesine özel bir filmde de normal seyir zaten yakışmazdı. Dolayısı ile izleyenlerin bu anlamda da oldukça memnun olacağı düşünülüyor.

Filmin afişi de en az filmin kendisi kadar ses getirecek çünkü çok güzel tasarlanırmış ve tüm ayrıntıları ön plana çıkarmış bir afiş ile karşılaşıyorsunuz. Birden fazla afiş ile tanıtım yapan film kısaca bu hafta izleyeceğiniz sinema filmleri içinde yer almalıdır. İlk günden gişe de ne gibi durumlar yalanır bilinmez ama yavaş yavaş sinema sezonunun kapacağı bu günlerde son bir soluk olarak seyirciyi çekileceği düşünülüyor. Sizler de eğer bilimkurgu ve aksiyon seviyorsanız mutlaka Transformers 5: Son Şövalye için bir sinema bileti alın ve keyifle boyutlu olarak izlemenin keyfini çıkarın. Film uzun süre vizyonda kalacak gibi duruyor

Editör: Pusula Gazetesi