Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir gündemden düşmeyen Okan Eken ve Onur Eriş transferlerine son noktayı koydu. Ramazan Bayramı'nda Bursa'ya özel işleri nedeniyle giden Hakan Hürfikir, Bursa'da Okan Eken ve Onur Eriş ile bir araya gelmiş ve transfer söylentilerine son noktayı koymuşlardı. İkili ile görüşmesi olumlu geçen Hakan Hürfikir "Onur ve Okan bizim için çok önemli futbolcular. Sözleşmeleri 2018 yılına kadar devam ediyor. Diğer takımların böylesine yetenekli ve başarılı futbolculara transfer teklifi yapması çok doğal. Ancak Onur ve Okan Zonguldakspor'u çok ve taraftarları çok seviyor. Bursa'da ikisi ile bir araya geldik, konuştuk, hiçbir sorun yok" dedi.

"ŞARTLARINDA İYİLEŞTİRME YAPIYORUZ"

Genel Kaptan Hakan Hürfikir "Okan ve Onur 3,5 yıldır Zonguldakspor forması giyiyor ve giydikleri formanın hakkını da sonuna kadar veriyorlar. Emeklerini ve katkılarını kimse inkar edemez. Bizimle 1 yıl daha sözleşmeleri bulunmasına rağmen biz yönetim olarak iki futbolcumuzun da sözleşmelerinde iyileştirme yapmaya karar verdik. Bu durumu da kendilerine ilettik. Sözleşmelerini 1 veya 2 yıl uzatacağız. Biz de onlar da sezonu sorunsuz ve kafaları rahat girecekler" dedi.

"KAMPA KATILACAKLAR"

Hürfikir "Hiç kimse merak etmesin, transfer söylentilerine inanmasınlar. Okan ve Onur bizimle devam edecekler. İç ve dış transferde ise sorunumuz yok. Zamanı gelince transferleri tek tek açıklayacağız. Transfer piyasası çok yüksek. Yönetim olarak akıllı hareket ediyoruz. Taraftarımız rahat olsun. Görüştüğümüz futbolcular var. Bitme aşamasında olanlar var, yeni temas kurduklarımız var. Bunları anlaştıktan sonra açıklayacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi