TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demir sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla Masaya oturacaklarını ve anlaşmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

4-1 biten Sivas Belediyespor maçı sonrasında takımdan ayrılacağını açıklayarak şok etkisi yaratan Takım Kaptanı Mert Caymaz için de konuşan Hacı Demir Mert'i kesinlikle bırakmak istemediklerini, ikna etmek için çaba göstereceklerini söyledi.

SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULARLA MASAYA OTURULACAK

Sezon sonunda Zonguldakspor'da 10 futbolcunun sözleşmesinin biteceğini belirten Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, "Sözleşmesi sona erecek 10'a yakın futbolcumuz var. Sezon sonunda teknik heyetin raporu doğrultusunda hepsiyle masaya oturacağız. Onlar bu takıma çok büyük katkılar verdi. Takımı bozacak hiç birşey yapmayacağız. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ligde kalmayı garantiledik. Artık önümüze bakacağız. Hedefimiz kalan maçları en iyi şekilde tamamlayarak ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz. Gönül isterdi ki play-off oynamak. Ancak nasip olmadı. Hayırlısı olsun''dedi.

"KAPTANIMIZI BIRAKMAK İSTEMİYORUZ"
Takımdan sezon sonunda ayrılacağını açıklayan takım kaptanı Mert Caymaz için konuşan Demir, "Takımımızın önemli futbolcusu olan takım kaptanımız Mert'in sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Onun bu takıma katkıları çok büyük. Sezonun sonunda onunla da masaya oturacağız. Kalmasını istiyoruz. Şuan bir görüşme olmadı. En yakın zamanda görüşeceğiz. Mert bizim için çok önemli bir değer" diyerek son noktayı koydu.

Editör: Pusula Gazetesi