Zonguldakspor'a yıllarca hizmet eden Karaelmas Kemal Köksal Stadı için son karar yarın (Salı) verilecek.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve son iki haftada aldığı galibiyetlerle çıkışa geçip tekrar play-off potasına göz kırpan kırmızı-lacivertli ekipte saha sorunu yaşanıyor.
İdman sahası olmaması nedeniyle haftanın tüm idmanlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapmak zorunda kalan Zonguldakspor bozulan zemin nedeniyle sıkıntı yaşıyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelinin her gün bakım yapmasına karşı, yoğun ve ağır idman temposuna dayanmayan Karaelmas Kemal Köksal Stadı zemini için 15 gün önce TFF yetkilileri tarafından inceleme yapıldı. Aynı heyet Salı günü de Zonguldak'a gelerek Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda son kez bir inceleme yaparak sahanın durumunu inceleyecek. Ligin sonuna kadar Zonguldakspor'un maçlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda mı yoksa Devrek İlçe Stadı'nda mı oynayacağı kesinlik kazanacak.
BAŞKAN SÜLEYMAN CANER AÇIKLAMA YAPTI
Kulüp Başkanı Süleyman Caner konu hakkında yaptığı açıklmasında şunları söyledi: ''2 hafta önce statta bir inceleme yapıldı. Eksikler görüldü. Yarın (Salı) yine Federasyondan bir ekip gelecek. Sabah bir inceleme yapacaklar. Sonra öğlen bir toplantı yapacaklar. Karar verecekler. Eğer karar sonucunda oynanamaz raporu verilirse maçlar Devrek'de oynanacak. Son karar verilecek" dedi.