TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da moraller bozuk. Kırmızı-lacivertli ekip 2021-2022 futbol sezonuna sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor maçıyla başladı. Rakibi karşısında 1-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor ikinci hafta ise deplasmanda güçlü Pendikspor ile karşılaştı. Pendik karşısında 90 dakika boyunca rakibin yanı sıra maçın hakemi Alim Kandemir ile mücadele etmek zorunda kalan kırmızı-lacivertli ekip olmayan penaltı ile geriye düşmüş, 90+5'inci dakikada ise attığı golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesiyle sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

PENDİK KARŞISINDAKİ FUTBOL UMUT VERDİ

Pendik karşısında oynanan futbol ve mücadele Uşakspor maçı ve ligin devamı için umut verdi. Özelikle ortaya konulan iyi futbol ve takımın pozisyon bulması teknik heyeti ve taraftarı umutlandırdı.

Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Cafer Aydın ise geçtiğimiz yıldan aldığı 4 maçlık cezası nedeniyle Pendik karşısında maçı yine tribünden izledi. Cafer Aydın Uşakspor ve Kırşehir Belediyespor maçlarında da kulübede olmayacak.

OYUNA SONRADAN GİRENLER DE KATKI SAĞLADI

Zonguldak Kömürspor'da Pendik karşısında sahaya çıkan ilk 11'in yanı sıra oyuna sonradan giren özellikle Oğuzhan Matur, golcü Atilla Yıldırım, Fatih Bektaş ve Eyüp Akcan da etkili futbolcuları ile takıma katkı sağladıkları gözlendi. Oğuzhan, Atilla, Fatih ve Eyüp'ün önümüzdeki haftalarda formayı kaparak 11'de sahaya çıkmaları bekleniyor. Takım içindeki rekabet teknik heyeti memnun ederken önümüzdeki haftalarda başarıyı getirmesi hedefleniyor.

UŞAK MAÇI PAZAR 15.30'DA
Zonguldak Kömürspor ligin üçüncü haftasında 19 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.30'da Uşakspor'u konuk edecek.