Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde taraflar arasında çıkan tartışmada bir kişi silahla vurularak yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırılırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen iki kişi ise kaçtı.

Olay Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göra aralarında daha önceden husumet bulunan Ü.İ. ile B.K. ve U.B. karşı kaşıya geldi. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken yine iddia göre U.B. belindeki silahı çekerek Ü.İ. ye 6 el ateş etti. Yaşanan olayda Ü.İ. her iki ayak ve kasığından aldığı mermilerle yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, sağlık ekiplerine de haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı Ü.İ. ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra 67 TU 792 plakalı araç ile kaçan B.K. ile U.B. nin aranmasına devam edildiği, aracın yakalandığı ancak şahısların araç içinde olmadıkları anlaşıldı. Özel Echomar hastanesine kaldırılan Ü.İ. nin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Diğer yandan tarafların yaklaşık 1 ay önce kavga ettikleri ve B.K. ile U.B. nin Ü.İ. ve arkadaşları tarafından darp edildikleri ifade edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.