TFF 2. Lig'de yeni sezon öncesinde maddi manevi büyük kriz yaşayan Zonguldakspor bir şok daha yaşıyor. Yeni sezon öncesinde kulübe sıcak para arayışları içerisinde olan Zonguldakspor yönetimi iç ve dış transfer için sıcak para arayışlarını sürdürüyor.

Zonguldak'ta yıllardır yapılamayan lavuar projesi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Atıl durumdaki Lavuar alanı Zonguldak Belediyesi eski başkanı Muharrem Akdemir ve TTK yönetimi tarafından Zonguldakspor'a gelir amaçlı otoparak olarak tahsis edilmiş ve kulübün büyük bir maddi yükü buradan karşılanıyordu.

PROJE HAYATA GEÇECEK, ZONGULDAKSPOR ZORA GİRECEK

Zonguldakspor'un tek gelir kaynağı olan otoparkta uygulanacak olan proje için yetkililerin Zonguldakspor'un lavuar alanından çekilmesi için 2 aylık bir süre verildiği iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum Zonguldak'a gelmiş ve lavuar alanı ile ilgili projeler için çalışmaların başlatılmasının talimatını vermişti. Otoparkın iptal edilmesi halinde ise Zonguldakspor'un tek sıcak para kaynağı da elinden alınmış olacak.

Editör: Pusula Gazetesi