Birinci Amatör Küme Merkez A ve B Grubu'nun yanı sıra Çaycuma ve Ereğli Grubu'nda ilk ikiye giren toplam 8 takımın mücadele ettiği play-off müsabakalarında ilk maçlar geçtiğimiz hafta oynandı. İlk maçlarda Üzülmezspor, Balıspor'u deplasmanda 1 -0, Çatalağzı Demirspor, Saltukovaspor'u deplasmanda 1-0, Kozlu Belediyespor, deplasmanda Kayıkçılar Gençlerbirliği'ni 7-0, Tersanespor ise Gülüç Belediyespor'u sahasında 2-1 yenerek avantaj sağlamıştı.
RÖVANŞLAR PAZAR GÜNÜ OYNANACAK
İlk maçların rövanşları ise Tertip Komitesi 26 Ocak Pazar günü oynanmasına karar verdi. Rövanş maçlarında avantajlı skoru elde eden takım finale yükselecek. 4 takımın eleneceği, 4 takımın finale çıkacağı final maçlarında eşleşmelerin ardından rövanşlı maçların sonunda rakibini eleyen 2 takım direkt olarak Süper Amatör Kümeye yükselecek. Finali kaybeden takımlar ise aralarında maç yapacak, bu maçı kazanan takımda üçüncü takım olarak Süper Amatör Küme'ye yükselecek.
KOZLU'NUN RAKİBİ MAÇA ÇIKMIYOR
İlk maçını deplasmanda Kayıkçılar Gençlerbirliği'ne karşı kazanan Kozlu Belediyespor'un rakibi Kayıkçılar Tertip Komitesi'ne dilekçe vererek rövanş maçına çıkamayağını bildirdi. Bu durumda Kozlu Belediyespor maç oynamadan finale çıkmış oldu. Yeşil-beyazlı ekip şimdi rakibini beklemeye başladı.
26 OCAK PAZAR
13:30 Erdemir Stadı: Gülüç Belediye-Tersane
13:30 Çatalağzı Sahası: Çatalağzı Demir-Saltukova
13:30 Fener Sahası: Üzülmezspor-Balıspor