TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da futbolcular kriz çıkardı. Sezon başından buyana düzenli para alamadıkklarını ifade eden Zonguldaksporlu futbolcular Antalya kampında ortak bir açıklama yaptı.
Yönetimin ve kentin ileri gelenlerinin sezon başından buyana verilen sözleri tutmaması ve kulübe karşı ilgisiz kalmasını eleştiren futbolcular ortak bir açıklama yaparak sözlerin yerine getirilmemesi halinde kamp sonrasında kente dönmeyecekleri mesajını verdiler.

İŞTE O AÇIKLAMA
Znnguldaksporlu futbolcuların yapmış olduğu ortak açıklama şöyle: "Sezon başından itibaren takım olabilmek adına armamızı ve formamızı değerli kılmak için tesisi, antrenman sahası ve maddi imkansızlıkları bir kenara bırakarak tüm futbolcular olarak büyük bir çaba gösterdik.
An itibari ile göstermiş olduğfumuz çabanın şehrin yöneticileri, iş adamları ve ileri gelenleri tarafından8 bir destek görmediğini üzülerek söylemek durumundayız.
Kamp bitimine kadar gerekli adımların atılmaması, ekonomik anlamda verilen sözlerin yerine getirilmemesi durumunda hiç istemesek de yasal haklarımızı kullanarak takımdan ayrılmak zorunda kalacağımızı ve şehre dönmeyeceğimizi tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz"

Editör: Pusula Gazetesi