Zonguldak İl Futbol Disiplin Kurulu geçtiğimiz hafta çeşitli sahalarda oynanan amatör küme müsabakalarında hakem ve gözlemci raporlarını değerlendirdi. Buna göre futbol müsabaka talimatlarını devreye sokan Futbol İl Disiplin kurulu futbolculara ve antrenörlere çeşitli cezalar verdi.

AHMET TERZİ SEZONU KAPATTI

Subatanspor'un başarılı antrenörü Ahmet Terzi geçtiğimiz hafta oynanan play-off ilk maçında Saltukovaspor ile Fener Sahası'nda karşılaştı. Maçın 89.dakikasında maçın hakemi tarafından saha dışına gönderilen Ahmet Terzi'ye Futbol İl Disiplin Kurulu tarafından 39 gün ceza verildi. Play-off rövanş maçı ve çıkması halinde finalde takımın başında olmayacak olan Ahmet Terzi bu ceza ile birlikte sezonu da kapatmış oldu.

FUTBOL İL DİSİPLİN KURULU'NUN VERDİĞİ CEZALAR

1 MAÇ: Murat Demir(Akınspor), Ömer Faruk Ocakdan(Kepez Çaylıoğluspor), Durmuş Altuğ(Kepez Çaylıoğluspor), Ali Emre Arslan(Gülüç Belediyespor), Burak Gören(Gülüç Belediyespor), Tevfik Hakan Alkan(Kilimli Belediyespor), Sinan Özdemir(Veli Köyüspor), Mertcan Gider(Kayıkçılar Gençlerbirliğispor)

2 MAÇ: Bilgin Kanca(Bayatspor), Ahmet Gemicioğlu(Subatanspor), Oğuzhan Başoğlu(Veliköyüspor), Özgür Yıldırım(Kayıkçılar Gençlerbirliğispor)

3 MAÇ: Ömer Döngel(Kilimli Belediyespor), Faikcan Bodur(İhsaniyespor)

5 MAÇ: Volkan Özbektürk(İhsaniyespor), Batuhan Çelik(İhsaniyespor)Burak Aksu Veliköyüspor)

36 GÜN: Ahmet Terzi (Subatanspor)

Editör: Pusula Gazetesi