Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu ekiplerinden Elvanpazarcıkspor'da şok bir gelişme yaşandı. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Elvanpazarcıkspor'un sağ kanat oyuncusu 28 yaşındaki Mustafa Demir'in çarpaz bağladı koptu. İdmanda takım arkadaşı 'Neymar' lakaplı Doğukan Koç ile karpışan Mustafa Demir acılar içinde yere yığıldı. Hastanede yapılan muayenesinde çarpaz bağları koptuğu öğrenilen Mustafa Demir başarılı bir ameliyat geçirdi.

Sezonu kapatan Mustafa Demir aynı zamanda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde Corling antrenörü olarak görev yapıyordu.

PAZAR GÜNÜ İLK MAÇA ÇIKACAKTI
Cumartesi ve Pazar günü başlayacak 1.Amatör Küme'nin ilk haftasında Elvanpazarcıkspor Pazar günü 14.30'da Fener Sahası'nda Güvenlikgücüspor oynayacaktı. Mustafa sakatlığı nedeniyle bu sezon hiçbir maçta görev alamayaycak.

KAPTAN EMRE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Elvanpazarcıkspor takım kaptanı Emre Taşçı takım arkardaşı Mustafa Demir için çok üzgün olduklarını belirterek hiçbir futbolcunun böyle bir sakatlık yaşamaması temennisinde bulundu. Kaptan Emre Pazar günü oynayacakları Güvenlikgücüspor maçını sakatlanan takım arkadaşları Mustafa Demir için kazanacaklarını ve 3 puanı hediye edeceklerini söyledi.