Zonguldakspor'da planlanan yeni yapılanma başlamadan bitti. Zonguldakspor eski kulüp Başkanı ve TSO eski Başkanı Salih Demir'in girişimleri ile başlatılan TSO Başkanı Metin Demir'in öncülük ettiği yeni yapılanma ve kulübe gelir kaynakları yaratılması konusunun yanı sıra Kulüp Başkanlığı için rödovans saha sahibi iş insanı Alaattin Kurnaz'a teklif götürülmesi Zonguldakspor açısından çok önemli gelişme olarak değerlendirildi, camia heyecanlandı.

ALAATTİN KURNAZ "BU İŞ BENİM İÇİN BİTMİŞTİR"

Alaatin Kurnaz şok bir açıklama yaparak "Bu kadar borcun altına giremem. Bu iş benim için bitmiştir" açıklamasıyla camianın hevesi de kursağında kaldı.

GELİŞMELER İYİ BAŞLAMIŞTI, KÖTÜ BİTTİ

Olağan genel kurulda başkan adayı olarak çıkacağı düşünülen ve camiada büyük heyecan yaratan Alaattin Kurnaz, adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı. Kurnaz Zonguldakspor'a ait borçlar dolayısıyla adaylıktan çekildiğini açıkladı.

DEDEMAN'DA TOPLANTI YAPILMIŞTI

14 Haziran Pazartesi günü, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz önderliğinde ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın, Salih Demir'in, Metin Demir'in, Zonguldakspor Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir'in, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner'in ve Başkan adayı Alaattin Kurnaz'ın katılımıyla gerçekleşen toplantı spor camiasında büyük heyecan yaratmıştı. Ancak, toplantı sırasında borçların listesini isteyen ve 1 haftayı aşkın bir süre geçmesine rağmen eline borç listesi gitmeyen Kurnaz, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Zonguldakspor'a ait 12-13 Milyon TL civarında olan borçtan haberi olduğunu ve bu miktarın altına girmeyeceğini bildirdiğini söyleyen Kurnaz, Vali Mustafa Tutulmaz'ın da konuyla ilgili mevcut kulüp yönetimine borçları ödeme talimatı verdiğini dile getirdi. Ancak yönetimin ise borçları Alaattin Kurnaz'ın ödemesinden yana olduğu da iddia edildi.

ALAATTİN KURNAZ: "ZONGULDAKSPOR DEFTERİ BENİM İÇİN KAPANDI"

Aday olmayacağını açıklayan Alaattin Kurnaz, "10 gündür Vali Bey, belediye başkanı borçlarla ilgili yazı bekliyor ama beni daha sabah aradılar 'Borçları ne yapacağız' diye. Muhatapları ben değilim A.Ş. başkanını, Süleyman Caner'i toplayacaksın, borçları halledeceksin, ondan sonra beni arayacaksın. Bu işin cılkı çıktı. Ben bu kadar borcun altına giremem. Bu iş benim için bitmiştir. Borçlar önümüzde. Sonrasında transfer yapacaksın. Zaman kalmadı. Bir heyecanımız vardı o da benim için bitti. Zonguldak Kömürspor defteri benim için kapandı." dedi.