Hafta sonunda Devrek Belediyespor'a 4-2 mağlup olan Ereğli Belediyespor'da şok gelişmeler yaşanıyor. Devrek karşılaşması öncesi yapılan son taktik idmanda Antrenör Atakan Gültekin'in yedek takımda denediği devre arası transferi orta saha oyuncusu Mehmet Özen, " Ben yedek olacaksam 18'e de almayın" resti çekip Devrek maçına gelmedi, memleketine gitti. Ereğli Belediyespor'da 2.şok da Devrek mağlubiyeti sonrası yaşandı.

Karşılaşmada kulübede oturan devre arası transferi orta saha oyuncusu Harun Akyel, maç sonrası sosyal medya hesabında "Futbolu korkaklar yönetemez" şeklinde paylaşım yaptı. Bir süre sonra paylaşımını silen Akyel, tesislerden ayrılarak İstanbul'a döndü. Yönetimin iki oyuncuya yönelik ikna yoluna mı gideceği, yoksa kadro dışı kararı mı alacağı merak ediliyor?

YÖNETİM İKNA ETTİ

Gelişen olayların ardından yönetimin 2 futbolcu ile temasa geçerek futbolcuları ikna ettiği, futbolcuların Çarşamba günü ilçeye gelerek takımla idmana çıkacakları öğrenildi.
Öte yandan Genel Kaptan Sertan Kuzu'nun İstanbul'a Harun'u almaya gittiğini ve birlikte Ereğli'ye döndükleri yönünde kulüpten bilgi verildi.