-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak Vali Yardımcısı ve Ereğli Kaymakam Vekili Nevzat Taşdan'ın Ereğli İlçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen çelenk koyma törenine katılmayışı güne damgasını vurdu.

Taşdan, kendi hatası yüzünden çelenk koyma törenine yetişemediğini ancak Kaymakamlık makamındaki tebrikleri kabul töreni ve geçit törenine katıldığını açıkladı. Törene katılmayışı ile ilgili Pusula'ya açıklama yapan Nevzat Taşdan, tamamen şahsi hatası olduğunu belirterek Vali Ahmet Çınar ve halktan özür dilediğini belirtti. 30 yıllık kaymakamlık hayatında ilk defa böyle bir hata yaptığını ifade eden Taşdan "Sabah yolda bir sıkıntı olmasın diye, araba arıza yapar, yolda kalırız diye Ereğli'ye akşamdan geldim. Ama aksilik sabahleyin aracın anahtarını bulamadım" dedi.

"VALİ AHMET ÇINAR VE HALKTAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Taşdan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Törene katıldım ancak 15 dakika geciktim. Sadece çelenk törenine katılamadım. Kaymakamlık makamındaki tebrikleri kabul töreni ve geçit törenine katıldım. Bir hata oldu, öngörülen bir sebeple çelenk törenine katılamadım. Vatandaştan özür diledim, Vali Ahmet Çınar'ı aradım özür diledim. 30 yıllık kaymakamım. Şu ana kadar meslek hayatımda böyle bir şey olmadı. İlk defa böyle bir şey oldu. Dün akşam Ereğli'de kaldığım doğrudur. Sabah yolda bir sıkıntı olmasın diye, araba arıza yapar, yolda kalırız diye akşamdan geldim. Ama aksilik sabahleyin aracın anahtarını bulamadım. Bu benim şahsi hatam kabul ediyorum. 30 yıllık kaymakamlık hayatımda başıma böyle bir şey geliyor. Ben işimi ciddiye alan bir insanım ama insanlık hali. Halktan özür diliyorum." (Haber: Öznur Güneş)


Editör: Pusula Gazetesi