Yıllarca Zonguldakspor forması giyen ve kırmızı-lacivertli ekibin takım kaptanlarını yapan Suat Kerçin ve Kaan Demircan yeni sezonda Amatör Süper Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor'un başarısı için ter döküyorlar.

Ligde geride kalan 3 maçta 9 puan toplayarak yoluna kayıpsız devam eden Kilimli Belediyespor'un bu başarısında iki kaptanında katkısı büyük, Kaan Demircan ve Suat Kerçin attıkları goller ve yaptıkları asistlerle Kilimli Belediyespor'u şampiyonluğa taşıyor.

İKİSİ DE EŞİ BENZERİ AZ GÖRÜLEN FAİR-PLAY DERSİ VERDİ
Kilimli Belediyespor Pazar günü deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı Perşembe Belediyespor maçında eşi benzeri az görülen fair-play örneği gösterdiler.

Suat Kerçin maçın 76'ncı dakikasında Perşembe Belediyesporlu defans oyuncusu tarafından ceza sahası içinde düşürüldü. Maçın hakemi Uğur Karabulut tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Ancak Perşembe Belediyesporlu futbolcuların penaltıya büyük itirazları oldu. Kaptan Suat Kerçin ise pozisyonun penaltı olmadığını hakeme söyleyerek fair-play örneği gösterdi. Ancak maçın hakemi Uğur Karabulat penaltının atılmasını istedi. Topun başına geçen Kaan Demircan da bir fair-play örneği göstererek penaltıyı bilerek dışarıya attı. Futbolseverler ve Perşembe Belediyesporlu futbolcular ise her iki futbolcuyu alkışlayarak kutladı. Maçın ardından ise Perşembe Belediyesporlu yöneticiler iki kaptanı da davranışlarından dolayı kutladı, teşekkür etti. Karşılaşmayı Kilimli Belediyespor 2-0 kazandı.

Editör: Pusula Gazetesi