DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek'e yaptıkları ziyarette kendilerinin karşılanmamasına tepki göstererek 'Siyasi nezaketsizlik' olarak değerlendirdi.
Türk örf, adet ve geleneklerine göre misafirin her daim baş tacı olduğunu belirten Bozkurt "Bizler misafirlerimiz bu anlayışla ağırlamaktayız. Tüm bu yaşananların akabinde yaşananları siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyoruz. Talep etmeleri halinde kendilerini parti binamızda ağırlayabilir, misafirperverliğimizi göstermek isteriz" dedi.
Bozkurt'un açıklaması şöyle;
DEVA Partisi şehrimizin ve ülkemizin parlayan yıldızı, gülen yüzüdür. Bizler bu şehrin birlik ve beraberliği, sorunların çözümü ve istişaresi için toplumun her kesimiyle, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla ve siyasi partileriyle bir araya gelmekten memnuniyet duyarız. Bugün de siyasi parti ziyaretlerimiz kapsamında Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek'ten randevumuzu aldık ve ziyaretimizi gerçekleştirmiştik. Ülkemizin ayrıştırıldığı, kutuplaştırıldığı bir dönemde; yapıcı olmak, nezaket sahibi olmak, birlik ve beraberlikten yana bir tavır sahibi olmak bizlerin en büyük amacıdır. Özellikle Merkez İlçe teşkilatı olarak bu yönde bir refleks gerçekleştirmeye gayret etmekteyiz. Tüm bu iyi niyetli çabalarımıza rağmen zaman zaman belli alanlarda baskılara maruz kaldığımız gibi, bu tür siyasi nezaketsizliklere de tanık olmaktayız. Türk örf, adet ve geleneklerine göre bizler için misafir her daim baş tacıdır. Bizler misafirlerimiz bu anlayışla ağırlamaktayız. Tüm bu yaşananların akabinde yaşananları siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyoruz. Talep etmeleri halinde kendilerini parti binamızda ağırlayabilir, misafirperverliğimizi göstermek isteriz.