CHP İl Başkanlığından Konuşan Türkiye Kamu-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu:

"SİYASET İNSANLARI MUTLU ETMEK İÇİN YAPILMALIDIR"

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu ile yönetim kurulu ve Türk Sağlık Sen Başkanı Arzu Kara Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti. 2016 yılının değerlendirmesi ve 2017'de nelerin yapılacağı konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. 2016 yılının kötü geçtiğini belirten Bacıoğlu, CHP İl Başkanı Ahmet Altun'dan toplu sözleşme masasında kamu çalışanlarını yalnız bırakmamasını isteyerek Altun'a Kamu Sen'e ait olan bir takvimi hediye etti.

"SİYASET İNSANLARA HİZMET MEKANİZMASIDIR"

Ziyeret hakkında bilgi veren Türkiye Kamu-Sen Zonguldak Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu; "Türkiye Kamu Sen ailesi olarak 2016 yılını değerlendirmek, 2017 yılı ile ilgilide dilek ve temennilerimizi iletmek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret ediyoruz. Ben öncelikle yoğun temposu içerisinde bizlere vakit ayıran ve bizleri dinleyecek olan CHP İl Başkanı Ahmet Altun'a teşekkür ediyorum. 2016 yılı yaşadığımız olaylarla ilgili olumsuz geçti. Özellikle tarihimize kara leke gibi düşen 15 Temmuz kalkışma girişimini yaşadık. Bunun peşine artan terör olaylarını yüreğimiz yaktı. Bir çok vatan evladını şehit verdik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralanan vatandaşımıza, askerimize ve polisimize geçmiş olsun diyorum.Hem ekonomik hem de siyasi yönden de 2016 yılında çok büyük sıkıntılar yaşadık. Dolar bir çok zamanın en üst seviyesine çıktı. İşsizlik oranına baktığımız zaman yüzde 11'lerin üzerine çıktı. 2016 yılı hatırlamak istemediğimiz kötü bir yıl oldu. Bizler geriye ders almak için bakmak istiyoruz. Umarım siyasi liderlerde bu 2016 yılında yaşananlardan ders çıkartırlar. Türk milletini daha huzurlu kılmak için hareket ederler diye temenni ediyorum. Siyaset insanlara hizmet mekanizmasıdır. İnsanları mutlu etmek için siyaset yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yönde de Cumhuriyet Halk Partisi'ni ziyaret ederek temenni ve dileklerimizi yerine getireceğiz. Kamu çalışanlar olarakta 2017 yılında tüm sorunların çözüm bulduğu yıl olmasını temenni ediyoruz. 2017 yılı toplu sözleşmesinin de şimdiden kamu çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Bu uğurda da Sayın Başkanım Ahmet Altun'dan toplu sözleşme masasında kamu çalışanlarını yalnız bırakmayarak bizlere destek vermesini temenni ediyorum" diye konuştu.

"EMEĞİN VE EMEKÇİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ "

Zonguldak Kamu Sen yöneticilerine Ziyaretten dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Ahmet Altun; "Kamu sen ailesi olarak bizleri ziyarete gelmişlerdir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. 2016 yılını kapattık. 2016 yılında yaşananlardan ders almak, ve geriye dönüp incelemek gerekir. Tatsız başlayan 2017 yılı üzerinde yaşayabileceğimiz olaylar üzerinde görüş alışverişinde bulunacağız. Biz emeğin ve emekçinin her zaman yanındayız. Bu konuda da 'Emek Bürosu' kurduk ve bu Emek Bürosu'nda 18 Sivil Toplum Kuruluşu var. Çalışanların sorunları ile genel merkez bağlamında destek vereceğimizi de belirtmek isterim. Bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi