Eğitime destek vermek için stant açan ve para desteği veren 4 mahalle muhtarı ve Zonguldaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret ettiler.

Zonguldak'ta, 'Bütün Çocuklar Gülsün' sloganıyla başlattıkları proje kapsamında, gönüllülerin oynayacağı tiyatro oyunun gelirleriyle 200 çocuğun okul kıyafetlerini karşılayacak olan muhtarlar, giydikleri siyah önlükleri ile Vali Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret ederek destek istediler.
Dilaver Mahallesi Muhtarı Bülent Bektaş, Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Aslantürk, Karaelmas Mahallesi Muhtarı Adem Biçer ve Birlik Mahellesi Muhtarı Erdoğan Sivri, yapılan çalışmaları anlatarak Vali Bektaş'tan destek istediler.
NAS: "BÖYLE BİR PROJEDE BİZ DE AĞABEYLİK YAPALIM DEDİK"

Başkan Nas, muhtarların sadece yol ve su hizmetleri yapmadığını, böyle bir çalışma da yaptıklarını belirterek "Arkadaşlarımız böyle güzel bir proje hazırladılar, Türkiye'nin her yerine yayıldı. Güzel bir etkinlikti. Muhtarlar bir tek mahallenin sorunlarıyla ilgilenmiyorlar, bir de böyle bir şey yapalım dediler. Biz de onlara destek olduk, sizinle de paylaştık. Böyle bir projede biz de ağabeylik yapalım dedik. Sizin ağırlığınızı her zaman hissettik, sizin itici gücünüzle bu işe girdik. Biz size teşekkür etmeye geldik, verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
BEKTAŞ: "İNSANLAR DİĞER İNSANLARA YARDIM EDİNCE ŞEHİRLER DE GÜZELLEŞİYOR"

Vali Erdoğan Bektaş, "Okullar açıldı, sosyal faaliyet olarak güzel bir çalışma.

Muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, yolları açık olsun. Emeklerine ve düşüncelerine sağlık. Hayat böyle yapınca güzelleşiyor, insanlar diğer insanlara yardım edince şehirler de güzelleşiyor. Teşekkür ediyoruz, ellerine sağlık" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi