TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaştı. 13.00'da başlayan karşılaşmaya Zonguldakspor 4 eksikle çıktı. Kırmızı lacivertli ekipte Sinan Ören sakatlığı nedeniyle, Mert Caymaz Turan Yılmaz ve Onur Eriş cezaları nedeniyle oynamadı.

Teknik Direktör Cahit Terzi'nin cezalı olması nedeniyle kulübede yardımcı antrenörler hazır bulundu. Son haftalarda formsuz olan Okan Eken gibi golcüsü kesik yedi, sahaya Tahir Babaoğlu çıktı, son kanatta İsmail İn ile başlayıp, orta alanda Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz oynadı.

YARDIMCI ANTRENÖRLER İŞİ BİTİRDİ

Teknik Direktör Cahit Terzi cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izlerken, kulübede bulunan yardımcı antrenörler ise yerinde müdahalelerle zaferde büyük pay sahibi oldular. Sahada mücadele eden futbolcularla kulübe arasındaki uyum 4-1'lik galibiyetle 3 puanı getirdi, son haftalardaki hezimet sona erdi. Kırmızı-lacivertli ekip Sivas'ta itibarını da kurtarmış oldu.

Karşılaşmayı 4-1 kazanan Zonguldakspor'un gollerini Emre Kara (2) ve Tahir Babaoğlu (2) attı, Zonguldakspor 16 puana yükseldi, Sivas Belediyespor ise 18 puanda kaldı.

Dk.12: Emre Kara Zonguldakspor'u 1-0 öne geçirdi.

Dk.18: Tahir Babaoğlu'nun attığı golle Zonguldakspor 2-0 öne geçti.

Dk.39: Emre Kara'nın attığı golle Zonguldakspor 3-0 öne geçti.

Dk.41: Eren Görür Sivas Belediyespor'un tek golünü attı, skor 3-1 oldu.

İlk yarı Zonguldakspor'un 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmada ikinci yarı başladı.

Dk.61: Zonguldak Kömürspor, Tahir Babaoğlu'nun atığı golle 4-1 öne geçti

Karşılaşma Zonguldakspor'un 4-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Zonguldakspor puanını 16'ya yükseltti.

Editör: Pusula Gazetesi