TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü deplasmanda Sivas belediyespor ile karşılaşacak. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara son vermek isteyen kırmızı-lacivertli ekip zorlu deplasmana puan umutlarıyla gidecek.

Pazar günü sahasında Kahramanmaraş'a 3-0 mağlup olan Zonguldakspor bu maçın yaralarını sarmak için Salı gününden itibaren yoğun tempo ile Sivas Belediyespor maçına hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli ekip Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanda Sivas Belediyespor maçının teknik taktik çalışmasını gerçekleştirdi.

İdmana Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldakspor idmanın ilerleyen bölümlerinde sağlı solla ortalarla kanat çalışması yaptı, golcülerde gol provası yaptı. Kanat çalışmasının ardından şu çalışmasına geçen futbolcular Kaleci Ahmet Üçgün ve Mustafa Söylemez'in koruduğu kaleye şut çekip gol çalışması yaptı.

Sakatlığı devam eden Kaleci Sinan ören idmana katılmazken, 1 aydır takımdan sakatlığı nedeniyle ayrı kalan Sabri Ege ise kondisyoner Barış Şeref nezaretinde takımdan ayrı çalışma yaptı.
Zonguldakspor Cumartesi sabah saatlerinde Zonguldak'tan ayrılarak Sivas'a hareket edecek, kalacağı otelde kampa girerek Pazar günü oynayacağı maçın başlama saatini bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi