TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor ligin 13'ncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor'u 4-1 yenerek moral buldu. Ligde son 5 maçında galibiyeti unutan Zonguldakspor sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle deplasmana eksik kadro ile gitmişti. Sakat olan Kaleci Sinan Ören'in yanı sıra Onur Eriş, Turan Yılmaz ve Kaptan Mert Caymaz cezaları nedeniyle zorlu deplasmanda forma giyemedi. Eksiklerin yerine oynayan futbolcular, Mustafa Söylemez, Hüseyin Yılmaz, Berkan Akdeniz, İsmail İn ve Tahir Babaoğlu gibi isimlerin başarılı performansı eksikleri aratmadı. Okan Eken de maça 11'de başlamazken, oyuna 70'nci dakikadan sonra dahil oldu.

SOĞUK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDİK
Zonguldaksporlu futbolcular karla kaplı zeminin temizlenmesinin ardından soğuk hava koşullarına aldırmadan 90 dakika boyunca canla başla oynadıkları futbolcun karşılığını da 4-1'lik galibiyetle aldı, puanını 16'ya yükseltti.

TARAFTARIN İÇİ ISINDI

Zonguldakspor'un 5 haftalık aradan sonra aldığı Sivas Belediyespor deplasmanındaki galibiyetin ardından derin nefes aldı. Soğuk havada alınan 3 puan ise taraftarın adeta içini ısıttı. Zonguldakspor gelecek hafta saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi