TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Karagümrük maçından çekinmiyor.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da yaptığı idmana ısınma hareketlerinin ardından fizik kondisyon ve istasyon çalışması yaptı. Futbolcuların idman boyunca neşeli oldukları gözlendi.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyan Caner iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, Karagümrük maçını kazanarak çıkışa devam edeceklerini söyledi.

"KARAGÜMRÜK'TEN ÇEKİNMİYORUZ"

Başkan Süleyman Caner, ''Son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Önce Şanlıurfa'yı ardından Konya Anadolu Selçuk'u yenerek moral bulduk. Şimdi sırada Fatih Karagümrük maçı var. Karagümrük'ü de yenersek ligde ilk 5'e biraz daha yaklaşmış olacağız. Bunun içinde herkesin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızdan ve kentin ileri gelenlerinden hem maddi hem de manevi destek istiyoruz. Bizlere destek verildiği takdirde takımımızın neler yapacağını gördük. Karagümrük maçında da galip gelmek istiyoruz"

"TAKIMA SAHİP ÇIKILMASI ŞART"

Başkan Caner, ''İstanbul'da Cumartesi günü oynayacağımız Karagümrük maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Herkes gelsin takımına destek versin. Bu takım hepimizin. Bu maç bizim için çok önelimli. Bu maçı geçirsek ben devamının geleceğine de inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi