Corona Virüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 aydır durdurulan spor faaliyetlerinin yanı sıra futbol liglerinde belirsizlik sürüyor. TFF'nin Süper lig ve 1'nci Lig başlama tarihlerini kesin olarak açıklamasına rağmen 2'nci Lig, 3'üncü lig ve BAL'ın başlangıç tarihleri için "Şimdilik 18 Temmuz" ibaresi kulüplerin tepkilerine neden oluyor. Şampiyonluk ve play-off iddiası olan bazı kulüplerin idmanlara başlamasının yanı sıra Zonguldakspor gibi ligde iddiası bulunmayan takımlar büyük sıkıntı yaşıyor. Net bir tarih verilmediği için idmanlara başlayamayan kulüplerde yönetim, teknik heyet ve futbolcularda sinirler iyice gerildi.

Kulüplerin yüzde 80'i liglerin tescil edilmesini isterken, TFF son kararını kulüplerden alınacak dilekçelerin ardından verecek. Şimdilik 18 Temmuz'da başlayacağı açıklanan liglerin tescil edilme durumu söz konusu. Bu nedenle kulüplerin eli kolu bağlandı.

Corona Virüs salgını nedeniyle maddi-manevi büyük kriz içine giren kulüplerin TFF'nin 15-25 Haziran tarihleri arasında vereceği kararı dört gözle bekliyor.