Singapurlu gezgin motoruyla İstanbul'dan başladığı Karadeniz gezisinde Kastamonu'nun Cide ilçesine ulaştı.
35 yaşındaki Singapurlu gezgin Ong Young, İstanbul'dan başladığı Karadeniz gezisinde Artvin'e kadar gitmek istediğini belirtti. Motoruyla Karadeniz turuna çıkan Young, Kastamonu'nun Cide ilçesine ulaştı. Hayatını seyahat bloğu yazarak kazandığını ifade eden Singapurlu gezgin Young, dünyanın birçok yerini dolaştığını ama Karadeniz gibi güzel yerlere çok az rastladığını söyledi.
Özellikle Amasra ve Cide'den büyülendiğini ifade eden Ong Young, Karadeniz'in diğer güzel yerlerini keyfetmek için motorunu heyecan içinde Artvin'e kadar süreceğini belirtti.
Karadeniz'in mavi ile yelişin bir arada buluşması ve bakirliğinden çok etkilendiğini söyleyen Young, "Herkesin buraları keşfetmesini isterim" dedi.
Singapurlu gezgin Ong Young, "Bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladığım Karadeniz gezim sorunsuz şekilde devam ediyor. İstanbul'dan Artvin'e kadar gitmeyi ve güzel yerlerin hepsini keşfetmek istiyorum. Karadeniz'in denizi ve yeşil ormanlarından çok fazla etkilendim o yüzden de bir çok yerinde mola vererek devam ediyorum. Özellikle Amasra, Gideros ve Cide'den adeta büyülendim. Buralar çok bakir ve doğa turizmi için çok uygun yerler" diye konuştu.

"Karadeniz çok güzel, Türk insanları iyi ve cana yakın"
Keşfettiği yerleri seyahat bloğunda tanıttığını belirten gezgin Ong Young, Türk insanlarının çok cana yakın ve iyimserler olduklarını ifade etti. Young, şöyle konuştu:
"Buralar çok güzel olduğu için gezi boyunca kısa mesafelerde mola veriyorum, bu yüzden Karadeniz gezim planladığımdan daha fazla sürecek gibi görünüyor. Ama halimden çok memnunum, her mola verdiğim yerlerde yeni insanlarla tanışıyorum. Türk insanları gerçekten çok cana yakın ve yardımseverler. Buralar tekrar gelip görmek istediğim yerler olacaktır"

Editör: Pusula Gazetesi