Zonguldak Merkez ilçede eğitim-öğretim veren özel öğretim kurumlarından Sınav Lisesi, "23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası" nedeni ile öğrenci ve öğretmenlerine yönelik "Geleneksel Bahar Şenliği" gerçekleştirdi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait Egemenlik Parkı'nda yapılan şenliğe, öğrencilerin büyük bir bölümünün katıldığı gözlendi. Mangalların yakıldığı, çeşitli yarışmaların yapıldığı şenlikte, öğrenciler oldukça eğlenceli saatler geçirdi. Daha sonra kurulan ses düzeninden yapılan müzik yayını ile coşan öğrenciler, gönüllerince eğlendi.

Şenlikle ilgili açıklamada bulunan Sınav Lisesi Müdürü H. Vecdi Ilgın, "Geleneksel olarak düzenlediğimiz bu şenlikteki amacımız, Egemenlik Bayramının mutluluğunu öğrencilere tattırmak, öğrenciler arasında bağlılık ve dayanışmayı arttırmak, öğrencilerle doğayı buluşturmak, en önemlisi de öğrencilerin yaşama dair güzellikleri keşfederek teknoloji bağımlılığı ile savaşmaktır. Bu etkinliğin düzenlenmesindeki yardımlardan dolayı Orman İşletme Müdürlüğü'ne de teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi