Zonguldakspor takım kaptanı, başarılı file bekçisi Sinan Ören'in Bolu kampında sol el tarak kemiğinin kırılması camiada şok etkisi yaratmıştı. İnegölspor maçına 4 gün kala yaşanan bu talihsiz sakatlığın ardından Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın raporu doğrultusunda Ümraniyespor'un 26 yaşındaki kalecisi Ümraniyespor'dan 26 yaşındaki kaleci Taha Cengiz Demirtaş'ı transfer eden Zonguldakspor nokta atışı yaptığını İnegölspor maçında gördü. İnegöl karşısında 2 tane müthiş kurtarış yapan Taha tam not aldı.

Taha Gençlerbirliği altyapısında başladı. Ardından Hacettepe pilot takımda oynayan Taha daha sonra tekrar Gençlerbirliğine döndü. 2019-2020 futbol sezonunu Ümraniyespor'da geçiren Taha fazla forma şansı bulamamıştı.

KALECİ SİNAN ÖREN, TAHA'YI KUTLADI

Bu sezon Zonguldakspor'da 3'üncü sezonunu geçirecek olan başarılı file bekçisi takım kaptanı Sinan Ören Taha'ya övgüler yağdırdı. Sinan, "Kaleci Taha'yı çok tebrik ediyorum. 1 günlük idmana rağmen çok iyi bir maç çıkardı, kalesinde gol görmedi. Bu bir bayrak yarışı, Taha'nın İnegöl karşısındaki performansı için en çok ben mutlu oldum. Ben tekrar elimden geldiği sürece, hocamız şans verdiği sürece Zonguldakspor'a hizmet etmek istiyorum" dedi.