Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören ve takımın jokeri Emre Kara, 4-1 biten Sivas Belediyespor maçının ardından duygularını dile getirdiler.

SİNAN ÖREN: "HAKEM PENALTIYI VERMESEYDİ DAHA İYİ OLURDU"

Sinan Ören, "Sivas Belediyespor ile oynadığımız iki maç da 4-1 bitti. Enteresan bir istatistik oldu. Konum olarak rahat gözüküyorduk, ama alt sıralardan tamamen sıyrılmamız gerekiyordu. Bizim için gollü galibiyet çok iyi oldu. Son dakika şu hakem penaltıyı da vermese güzel olacaktı. Gol yemeyerek maç bitirmek benim için daha güzel. İzleyenlerde büyük keyif almıştır armağan ediyoruz herkese. Alabildiğimiz puanları alarak sezonu bu şekilde tamamlayacağız" dedi.

EMRE KARA: "İSTEDİKLERİMİZİ YAPTIK"

Sezon başından bu yana Teknik Direktör Cahit Terzi'nin defans, ofans, orta saha olmak üzere joker gibi kullandığı Emre Kara da, Sivas Belediyespor maçının etkili isimlerdendi. Emre, maç sonrası yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Kahramanmaraş'a yenildik bu maçı kazanmamız lazımdı. İlk yarı istediklerimizi yapamadık, ama ikinci yarı takım halinde istediklerimizi yaptık. Hem takım halinde savunma, hem de hücum yaptık. İkinci golden sonra şans da bizim yanımızdaydı. Bir tanesi şans golüydü, diğerleri de 20 tane vursan ancak atarsın. Bizim için çok iyi bir galibiyet oldu."

Editör: Pusula Gazetesi