Zonguldakpor'un Tuzlaspor ile oynadığı karşılaşmadı takımın başarılı eldiveni Sinan Ören maçın 13'ncü dakikasında yaşadığı ciddi sakatlığın ardından sahaya terk etmek zorunda kaldı. Büyük üzüntü yaşayan Sinan, yerini Mustafa Söylemez'e bıraktı.

Mustafa Söylemez maç içinde yaptığı kurtarışlarla taraftardan büyük alkış alırken, adeta kalesinde devleşti. Özellikle 90+8'nci dakikada rakip Tuzla'nın kullandığı penaltı atışında Murat'ın vuruşunu direk dibinden kurtaran Mustafa Söylemez ayakta alkışlandı. Kurtardığı penaltı ile 1 puanı da kurtaran Mustafa Söylemez'i maç sonunda ilk tebrik eden kaleci Sinan Ören oldu.

SİNAN ÖREN HEM CEZALI, HEM DE 2 HAFTA YOK

Zonguldakspor'un başarılı eldiveni Sinan Ören yaşadığı sakatlığın ardından en az 2 hafta oynayamayacağı öğrenildi. Sinan Ören çıkan olaylar sırasında gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü. Maç öncesinde 3 sarı kartı bulunan Sinan Ören 4'ncü kartı da görerek hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fethiyespor maçında hem cezası nedeniyle hem de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Editör: Pusula Gazetesi