Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor'dan transfer edilerek bütün bir sezon boşunca başarılı performansı ile göz dolduran Sinan Ören Zonguldakspor ile tekrar anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki başarılı file bekçisi tekrar Zonguldakspor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek gelecek sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Sinan Ören son olarak Genel Kaptan Hakan Hürfikir ve Teknik Direktör Cahit Terzi ile bir araya gelerek kesin olarak anlaşmaya vardı.

SİNAN MUTLU, YÖNETİM VE TARAFTAR DA MUTLU

Sinan Ören ''Tekrar Zonguldakspor'da kaldığım için mutluyum. Zonguldak'ı seviyorum. Zonguldak'ın insanlarıyla ve taraftarlarıyla gönül bağım bozulmadığı için sevinçliyim. Her seferinde söyledim. Bura da güzel dostluklar elde ettim. Bunlar başında Genel Kaptan Hakan Hülfikir ve daha ismini sayamadığım çok kişi var. Yeni sezonda her şey daha iyi olacak.

Geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon daha da güzel olması lazım. Üzerine koyarak gitmemiz lazım. Çünkü mesafe kat etmemiz için bunları yapmamız şart. İyi çalışacağız. Sonunda da Zonguldakspor'u hedeflediğimiz play off potasını sokmamız gerek. Belki bu sene şampiyon oluruz direk. Hedefimiz bu sene play off ya da şampiyonluk olacak. Bende buna katkı yapabilirsem çok mutlu olacağım. Takım halinde güzel işler yapacağız" dedi.

SİNAN, CAHİT HOCA İÇİN NE DEDİ

Sinan Ören, ''Cahit hocamıza hoş geldin diyorum. O da zaten buranın insanı. Buraya hizmet etmiş bir insan. Umarım istedikleri ve hedefleri olur. Yönetimin tasarrufu doğrultusunda eski katkı sağlayan oyuncularımız geliyor. Geçtiğimiz yıllarda sağladıkları katkıları inşallah bu sezon da sağlarlar. Bizim için inşallah her şey iyi olur" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi