Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Siran Ören Cumartesi günü oynanan Şanlıufraspor maçında adeta devleşti. Geçtiğimiz sezon önce Şanlıurfaspor'dan transfer edilen başarılı eldiven, bütün bir sezon boyunca gösterdiği performansla taraftarın gönlünde adeta taht kurmuştu.

Cumartesi günü oynanan karşılaşmanın genelinde takım olarak iyi görüntü vermeyen Zonguldakspor'da kaleci Sinan Ören ön plana çıktı. İlk yarı net bir gol pozisyonunun yanı sıra 43'ncü dakikada bir de penaltı kurtaran Sinan takım arkadaşlarına da güven verdi.

Maçın 53'ncü dakikasında 2 metreden karşı karşıya net bir kurtarış yapan Sinan aynı dakikada kornerden gelen topun karambole düşmesi nedeniyle şanssız bir gol yedi.

GOL ATMAYA GİTTİ

Maçın geri kalan dakikalarında da 2 net pozisyon çıkartan Sinan Ören'i taraftar bağrına bastı. Sinan, Sinan, Sinan tezahuratları ile inleyen Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda dakikalar 90+4'ü gösteriyordu. Zonguldakspor'un korner atışı sırasında Teknik Direktör Cahit Terzi'den izin alarak gol atmaya giden Sinan Ören'e büyük tezahuratlar yapıldı. Kornerden gelen topa rakip kaleci Ömer ile birlikte yükselen Sinan, Ömer'e faul yaptığı gerekçesiyle maçın hakemi tarafından oyun düdükle durduruldu. Kaleci Sinan Ören rakip kaleci Ömer'e numara yaptığı gerekçesiyle büyük tepki gösterince maçın hakemi Cihan Aydın tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük üzüntü yaşayan Sinan Ören'e taraftarlar tezahurat yaparken, Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından teselli edildi.

Editör: Pusula Gazetesi